FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul Dedeman Turda este amplasat în zona Ștefan cel Mare. Costurile pentru teren și construcție au depășit zece milioane de euro.

Noua investiție a companiei se desfășoară pe o suprafață de peste 43.000 de metri pătrați din care 11.500 de metri pătrați sunt ocupați de magazin, iar restul sunt dedicați spațiilor verzi, zonei de recepție și parcării cu 457 de locuri.

După 25 de ani de existență a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate și în orașe mai mici. Facem astfel o promisiune pe termen lung clienților noștri: Dedeman va rămâne un partener de încredere mult timp de acum înainte, fiind tot mai apropiat și mai accesibil”, spune Dragoș Pavăl, președintele companiei.

În noul magazin au fost angajate 162 de persoane. Astfel, compania a depășit 10.000 de angajați.

Noii angajați au trecut printr-un amplu proces de selecție și pregătire, pentru a răspunde eficient la toate solicitările clienților, care vor beneficia astfel de consultanță gratuită de calitate și sfaturi de specialitate”, susțin reprezentanții Dedeman.

În spațiu sunt expuse peste 45.000 de produse pentru construcții și amenajări interioare. De asemenea, în acesta au fost create un showroom de mobilă, unul de gresie și faianță și o seră cu pergolă.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiție pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din București – Pantelimon, până la sfârșitul anului.

Pe lângă magazine, Dedeman mai deține două centre logistice și un parc auto propriu.