FacebookTwitterLinkedIn

Top 50 cei mai puternici oameni din marketing 16-30

Acesta înlocuiește unitatea din Manta Roșie, una din primele inaugurate de companie, în noiembrie 2004.

Investiția în noul magazin s-a ridicat la 16,5 milioane de euro, pentru o suprafață de vânzare de peste 15.000 de metri pătrați, pluso parcare cu 440 de locuri. Noul magazin este de două ori mai mare decât cel pe care îl înlocuiește, astfel că au fost extise spațiile de expunere pentru toate raioanele.

De asemenea, Dedeman a angajat în noul magazin încă aproximativ 50 de persoane, echipa unității ajungând în prezent la 227 de persoane.

Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale, iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită”, Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Noul magazin din Iași este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman, iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea unui magazin în Turda.

Moștenire de familie

Înființat în 1992, Dedeman este cel mai mare jucător de pe piața de bricolaj, cu afaceri de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Dedeman deține 47 de magazine, fiecare cu o suprafață între 7.500 și 18.000 metri pătrați, două centre logistice și un parc auto propriu. Retailer-ul este unul dintre cei mai importanți angajatori din țara noastră, având pe ordinele de plată peste 9.800 de angajaţi. De asemenea, portofoliul companiei cuprinde peste 45.000 de produse, care acoperă unsprezece domenii.

Dedeman renunță la preluarea a două dintre cele cinci clădiri de birouri din AFI Park. Valoarea tranzacției scade sub 100 milioane de euro

Dedeman se află în curs de achiziționare a primelor trei clădiri din complexul de birouri AFI Park, o tranzacție estimată la aproximativ 86,5 milioane de euro. Prețul trebuie plătit până la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. Conform anunțului inițial, din 1 iunie, retailerul dorea să preia toate cele cinci clădiri, pentru 164 de milioane de euro, dar a renunțat la ultimele două clădiri.

Cele cinci clădiri de birouri din cadrul complexului AFI Park au o suprafață închiriabilă de 70.000 de metri pătrați, dintre care 38.000 de metri pătrați se găsesc în primele trei clădiri. Toate cele cinci imobile sunt închiriate, printre principalii chiriași fiind Microchip Technology, Electronic Arts, Endava, Cameron US, Telus International, Veeam Software, SecureWorks. De asemenea, toate clădirile din cadrul AFI Park dețin certificări verzi LEED Gold.