Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Decathlon a inaugurat al 17-lea magazin, în centrul comercial Băneasa

Retailerul de îmbrăcăminte sportivă a inaugurat, joi seara, cel de-al 17-lea magazin din România și al patrulea din București.
Oficiali Decathlon

Noul magazin cuprinde peste 5.000 de articole din peste 60 de sporturi. Se desfășoară pe o suprafață de 3.900 metri pătrați și cuprinde 70 de angajați. Potrivit directorului de magazin, Claudiu Fițoiu, este al treilea magazin Decathlon ca suprafață.

În cadrul evenimentului de inaugurare a unității, Eric Mazillier, Country Manager Decathlon România a declarat că în 2015, retailerul a avut vânzări de 500 de milioane de lei. Totodată, acesta a mai precizat că Decathlon plănuiește să-și continue procesul de expansiune: „Vrem să ne continuăm expansiunea în România și să ne adaptăm continuu conceptul la situația din piață. Anul trecut am lansat diferite formate în patru orașe: Oradea, Târgu Jiu, Târgu Mureș și București. Fiecare magazin este diferit și analizăm fiecare oraș în parte pentru a vedea unde ne extindem. Dacă găsim oportunități, deschidem și 10 magazine sau poate niciunul. Targetul pentru mine nu este să deschid magazine, ci să găsim locurile unde să exprimăm conceptul nostru”.

La începutul lunii decembrie, Decathlon a mai inaugurat un magazin la Târgu Jiu, pe o suprafață de 800 metri pătrați, cu un format nou, care urmează a fi dezvoltat și în alte țări.

Principalii competitori de pe piața locală ai Decathlon sunt Hervis și Intersports.

La nivel global, retailerul reunește peste 50.000 de colaboratori și comercializează 35.000 de produse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii