Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Decathlon deschide primul magazin din Botoșani

Acesta este cel mai recent magazin deschis de companie în acest an, rețeaua ajungând la un număr total de 20 de centre de desfacere la nivel de țară.
poza Alex Domsa

“Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toți românii care iubesc sportul și un stil de viață antrenant și sănătos. Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor. Suntem siguri că vom avea în continuare o relație și mai apropiată cu botoșănenii și că vor aprecia gama variată de produse pe care le-o punem la dispoziție, cu o calitate garantată și prețuri mici tot anul”, a declarat Alex Domșa, director de expansiune, Decathlon România.

Magazinul are o suprafață de 1100 m2 și este proiectat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv.

“Decathlon reprezintă cea mai bună soluție pentru cei care iubesc sportul și doresc să achiziționeze echipamente performante, tehnice și cu o calitate garantată, care să îi ajute să beneficieze de o experiență sportivă plăcută. Pe lângă produsele și echipamentele de top, vom organiza periodic și evenimente sportive specifice, de care toți botoșănenii se vor putea bucura în mod gratuit”, a afirmat Marc Pitner, director de magazin, Decathlon Botoșani.

Noul magazin oferă echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și altele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii