Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Decathlon bate palma cu Auchan și lansează un proiect-pilot

Decathlon își poziționează o parte din produse pe rafturile celor de la Auchan în cadrul unui proiect-pilot.
Badajoz,,Spain.,December,26,,2020.,Facade,Of,The,Dechatlon,Store

Astfel, începând din această lună, peste 60 de articole sportive precum mingi de baschet şi fotbal, accesorii pentru biciclete, accesorii de aerobic, accesorii pentru camping, se vor regăsi în oferta de produse din magazinele Auchan, într- zonă special amenajată.

„Suntem mândri de această colaborare, având în vedere că partenerul nostru, Decathlon, este un lider pe piaţa de articole sportive. În plus, una dintre misiunile noastre este încurajarea unui stil de viaţă activ prin sport iar pentru a sublinia şi mai mult acest angajament, considerăm necesar să lărgim gama de articole sportive din Auchan cu echipamente de calitate, atât pentru amatori, cât şi profesionişti, asigurând clienţilor noştri în continuare cel mai bun raport calitate-preț”, a menționat Tiberiu Dăneţiu, directorul de marketing al Auchan Retail România.

Acest proiect-pilot se mai derulează în momentul de față în Polonia, Ucraina și Franța.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii