Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Debenhams se pregăteşte pentru declararea falimentului

Debenhams se pregăteşte pentru declararea falimentului şi intrarea în administrare specială, după ce compania care comercializează îmbrăcăminte a fost nevoită să îşi închidă toate magazinele din cauza restricţiilor adoptate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, informează News.ro, conform The Guardian.
debenhams

Compania din Marea Britanie, care are 22.000 de angajaţi şi a fost salvată de creditorii săi după ce a intrat în administrare specială în urmă cu doar un an, ar urma să solicite în mod oficial numirea unor administratori, săptămâna viitoare.

Legislaţia britanică prevede o protecţie faţă de creditori pentru o perioadă de 10 zile, timp în care compania trebuie să încerce să încheie un acord de salvare.

Între posibilii administratori se află KPMG, care a gestionat restructurarea Debenhams în luna mai a anunlui trecut.

”Ca şi alţi retaileri, facem planuri de rezervă care reflectă circumstanţele extraordinare din acest moment. Proprietarii şi creditorii ne oferi un sprijin mare şi, indiferent de măsurile pe care le vom lua, vor fi cu intenţia de a ne proteja afacerea în situaţia actuală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Debenhams, conform News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii