Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Dean Possenniskie îl înlocuiește pe Tom Davidson la conducerea A+E Networks

Tom Davidson părăsește poziția de director al A+E Networks UK ca parte a restructurării managementului fiind înlocuit din 20 iulie de Dean Possenniskie (foto), care va prelua funcția de managing director pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, informează Media Expres, conform presei internaționale.
Dean Possenniskie

Dean Posseniskie este în prezent membrul al board-ului de conducere al grupului de companii A+E și Sky în Marea Britanie, unde își va păstra poziția și după preluarea noii funcții.Tom Davidson A+E Networks

Tom Davdison (foto dreapta) a fost timp de șapte ani directorul A+E Networks, care operează televiziunea-fanion în nișa de documentare, History Channel. În prezent compania deține 18 televiziuni în Marea Britanie, țările nordice, Benelux, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Compania are birouri la Londra, Copenhaga, Varșovia și Johannesburg, și reprezentanțe în celelalte țări unde este prezentă, înclusiv în România.

Dean Possenniskie este cunoscut în România de peste zece ani, fiind, de exemplu, în anul 2002, directorul Viacom și având o contribuție majoră în localizarea televiziunii MTV în România, într-un parteneriat cu Adrian Anghel, directorul unei companii de media din România şi Radu Florescu, preşedintele pe atunci al agenţiei de publicitate Saatchi & Saatchi.

VEZI BILANȚURILE TELEVIZIUNILOR DIN ROMÂNIA ÎN 2014!

Televiziunea MTV a fost relansată în România în primăvara anului 2002, înlăturând numărul doi de pe piaţa muzicală de atunci, televiziunea franceză MCM, deţinută de trustul Lagardère. Intrarea MTV România pe piața de distribuția s-a realizat prin schimbarea transmisiei televiziunii muzicale franceze MCM cu cea a versiunii româneşti a MTV, folosind acelaşi satelit şi acelaşi canal alocat pe reţelele de cablu.

Dean Possenniskie lucrează pentru A+E Networks din august 2010, a fost anterior director BBC Worldwide din ianuarie 2007, după ce lucrase la Viacom din mai 2001. El și-a început cariera în televiziune în anul 1998 la TV2 și TVNZ în Noua Zeelandă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii