Cautare
, Contributor

Auto |
|

Dealer Honda în Pipera

Honda_CR-V.jpg
Honda anunţă faza finală de dezvoltare a unui nou dealer Honda operat independent – Honda Nord - marca fiind prezentă acum şi în zona de nord a capitalei (Pipera).

Operaţional din luna noiembrie, noul dealer aduce o experienţă de 20 de ani în domeniul auto şi va comercializa la noul showroom în exclusivitate automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Până în 2016, noul dealer Honda Nord îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

Tot din octombrie Honda oferă, prin reţeaua de dealeri autorizaţi, garanţie de 5 ani sau 160.000 de km. Garanţia este valabilă pentru toate maşinile noi comercializate de Honda Trading România începând cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garanţie de până la 24 luni va fi disponibilă contra cost şi pentru automobilele Honda rulate.

Honda Trading România estimează pentru 2013 un volum de vânzări de 600 unităţi, cu o pondere importantă a modelelor CR-V şi Civic. În prima partea a anului 2014, compania va lansa şi modelul Civic Tourer.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Honda la Salonul Auto București & Accesorii, manifestare ce are loc la Romaero Băneasa în perioada 10-20 octombrie.

Cu aceeași ocazie, Honda a anunțat că, din octombrie, modelul CR-V este disponibil cu  noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC – prima din seria de noi propulsoare Earth Dreams, ce livrează o putere de 120 CP şi un cuplu de 300Nm. ”Noul CR-V 1.6 i-DTEC se adresează familiilor care îşi doresc o maşină cu aspect de SUV, dar preocupaţi în egală măsură de consum şi de costurile de întreţinere şi celor care doresc să treacă de la o maşină compactă sau de clasă medie la una cu un volum interior superior şi o capacitate a portbagajului mărită”, spun reprezentanții companiei. Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC este disponibil în România de la 21,690 EURO fără TVA, pentru echiparea Confort.

Mai mult decinci milioane de unităţi CR-V au fost vândute pe întregul mapamond de la lansarea sa în anul 1995. Honda Trading România a comercializat 220 de unităţi din cea de-a patra generaţie de la lansarea sa de anul trecut.

Pentru 2014, Honda Trading România îşi doreşte comercializarea unui volum de 320 de unităţi, noul CR-V 1.6 având o pondere semnificativă în această creştere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii