FacebookTwitterLinkedIn

Serialul „Prieteni criminali” explorează poveştile adevărate de prietenie care, în câteva clipe, s-au transformat în acte şocante. Filmul prezintă cazuri uimitoare, precum femeia care a sabotat paraşuta celei mai bune prietene pentru a-i lua iubitul sau bărbatul care a plănuit uciderea prietenului său din cauza unei dispute pe Facebook.

Aceste poveşti adevărate dezvăluie că, uneori, cele mai puternice şi preţuite prietenii pot conduce la crime tragice şi neaşteptate. În plus, aceste fapte demonstrează cum cei apropiaţi nu pot fi cunoscuţi cu adevărat niciodată.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum History, HistoryHD, BIO., Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.