Cautare
, Staff

Uncategorized |
|

„De-a v-ați ascunselea” la InterContinental București

Intercontinental București și Renaissance Art Gallery continuă seria expozițiilor de pictură în scopul promovării tinerilor artiști români. Gazda lucrărilor de artă este Intermezzo Lobby Lounge, cafeneaua din holul hotelului.
IC_Renaissance Art Gallery_Expozitie_Iulia Toader_invitatie_insta1

Începând cu 1 noiembrie, talentata Iulia Toader va expune colecția “De-a v-ați ascunselea”, care include picturi inspirate din universul copilăriei. Iulia a studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Arhitectură “Ion Mincu”, la care a adăugat specializări la ‘Fuer Baugeschichte Karlsruhe’ Institute. Ea a lucrat ca architect de design interior timp de 14 ani, având experiență în renovarea clădirilor cu arhitectură clasică și eclectică. Acum trei ani, ea a revenit la pictură, prima ei pasiune și a expus pentru prima oară la Renaissance Art Gallery începând din mai 2017. Atunci, Iulia a prezentat o colecție de lucrări inspirate de mitologia greaca, denumită “Vârsta de Aur”, un timp în care oamenii trăiau laolaltă cu zeii pe Muntele Olimp.

În a doua expoziție cu Renaissance Art Gallery, în parteneriat cu Intercontinental București și OZB Magazine, colecția de picturi inspirate din copilărie a Iuliei Toader evidențiază credința artistului că universul copilăriei este întotdeauna o operă de artă în șine, fiind perceput prin ochii adultului și niciodată direct de către copii, pentru că ei sunt într-o continuă “stare alfa” care dispare atunci când ei cresc.

“Sunt încântat să organizăm acest prim eveniment în parteneriat cu Renaissance Art Gallery și OZB Magazine, mai ales că asta dovdește că Intermezzo Lobby Lounge a devenit o scenă redutabilă pentru ținerii artiști talentați, un spațiu pentru întâlniri de calitate în inima orașului, având în vedere că este a cincea expoziție de când am deschis acest loc chic în holul hotelului” a declarat Lior Bebera, General Manager, Intercontinental Bucharest.

“Să creăm expoziții tematice pornind de la un concept sau o poveste împreună cu artiștii romani”, motto-ul Renaissance Art Gallery prinde viață din ce în ce mai mult cu această nouă expoziție și cu mobilizarea tinerei artiste talentate, Iulia Toader. Colecția de tablouri scoate în evidența pasiunea și personalitatea ei, într-o reflectare a universului copilăriei care îi oglindește propriul suflet.” a spus Oana Vișoiu, proprietara Renaissance Art Gallery.

“Ca operă de artă, copilăria este întotdeauna o reflectare fenomenologică a lumii interioare a observatorului adult. Un univers care este, în mod intenționat evanescent și pașnic, dar care, la o privire mai atentă, ascunde un iminent pericol. Suntem toți prizonierii universului copilăriei, care, în realitate, este oglindă vieții noastre spirituale” crede artista Iulia Toader.

“OZB Magazine susține arta în România. Credem cu tărie că artă îi poate conecta și inspiră pe oameni, îi poate sustrage grijilor cotidiene și îi face fericiți” spune Fulvia Meirosu, co-proprietar OZB Magazine, partener media al Renaissance Art Gallery.

Iubitorii de artă pot admira și achiziționa picturile semnate de Iulia Toader în perioadă 1-28 noiembrie  2018. Pentru mai multe detalii despre lucrări și expoziție puteți accesa atât Renaissance Art Gallery, cât și Internațional ARTSY, unde Renaissance Art Gallery este acceptată ca galerie-partener, iar Iulia Toader este unul dintre artiștii reprezentați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii