FacebookTwitterLinkedIn

Alessia Maria Stoica este singurul model din România care, la 10 ani, deține un titlu de campion mondial în modellingul pentru juniori, obținut în Los Angeles, Hollywood, la a 23-a ediție a competiției internaționale World Championship of Performing Arts 2019. Alessia este model internațional, cu numeroase catwalkuri la show-uri și festivaluri de modă la Londra, Milano, New York, Moscova, Valencia.

Cel mai frumos moment din viața mea de model a fost când m-am întors cu titlul de 2019 Junior Model Grand Champion of the World, un trofeu, o plachetă de aur și alte câteva medalii care îmi dau speranțe că drumul ales este cel bun pentru mine. World Championships of Performing Arts, cunoscută ca și „Olimpiada artiștilor“, este o competiție cu o istorie de 22 de ani, având 74 de țări participante în 2019 și 1750 de participanți pe categoriile: modelling, vocal, instrumente, dans și actorie. Competiția la care am participat anul trecut a avut în juriu oameni din industrie, scouteri, producători, regizori, scenografi, toți personalități cu multe premii în industrie.

Îmi place industria fashion și moda, pentru că pot da viață ținutelor pe care le port și pentru că pot astfel să aduc în lumina reflectoarelor viziunea pe care designerul a avut-o despre acea ținută. Dar, totodată, sunt pasionată și de actorie. Pot spune că este marea mea pasiune. Îmi dă posibilitatea să am cele mai intense și frumoase trăiri și experiențe, atunci când, pentru o clipă, devin aceeași persoană cu personajul pe care îl interpretez. Prin numeroasele sesiuni de “acting coaching” la care particip, mă pregătesc intens pentru viitoarele castinguri și viitoarea mea carieră.