FacebookTwitterLinkedIn

Direcţia de comunicare porneşte chiar de la cifrele obţinute de companie. Într-un singur an, în România, prin PayPoint s-au plătit 25,5 milioane de facturi şi s-au efectuat plăţi în valoare de peste 2,8 miliarde de lei. Aceste cifre confirmă faptul că PayPoint oferă un sistem sigur de plată a facturilor, cu beneficii multiple, care se bucură de încrederea unui număr tot mai mare de români.

Pentru a ilustra în plan vizual cât mai eficient rezultatele obţinute de PayPoint, campania TV transpune cifrele în referinţe uşor de înţeles, cu care publicul poate rezona cu uşurinţă, oferind o  dimensiune reală a prezenţei companiei în viaţa utilizatorilor.

Pentru execuţia spoturilor TV, echipa de creaţie a făcut apel la metafore: fiecare plată efectuată prin PayPoint este asociată unui om. Astfel, un calcul simplu ilustrează faptul că, dacă numerele ce susţin rezultatele PayPoint ar fi reprezentate de oameni, atunci aceştia ar putea să înconjoare Pământul sau chiar să ajungă până la Lună.

Vezi aici spotul Luna

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, afirmă: ,,Ne-am dorit o abordare prietenoasă şi dinamică, care să le comunice consumatorilor rezultatele PayPoint într-un limbaj accesibil. În definitiv, ce anume ar putea recomanda mai eficient o companie decât propriile performanţe? Iar PayPoint se poate mândri cu rezultate excelente, în creştere de la an la an. Acestea se datorează, bineînţeles, consumatorilor care ne investesc cu încredere de fiecare dată când aleg PayPoint pentru efectuarea diferitelor plăţi.”

La rândul său, Afrodita Blasius, Managing Partner Bridge Communication, a declarat: „Am decis să ne construim comunicarea pornind de la rezultatele PayPoint, asa că am ales să lăsăm cifrele să vorbescă. Numerele sunt însă nişte lucruri seci şi abstracte. Prezentate în forma lor simplă, amploarea şi semnificaţia lor sunt greu de înţeles, aşa că ne-am gândit să le dăm viaţă.”

Spoturile rulează de la începutul lunii noiembrie şi sunt prezente pe canalele TV incluse în mixul media care răspunde target-ului PayPoint. Pentru noua campanie TV au fost create două execuţii de spoturi.

Echipa Bridge Communication care a lucrat la realizarea campaniei este formată din:  Afrodita Blasius – Managing Partner, Andrei Ştefănescu – Account Manager, Monica Stănescu – Art Director, Alexandru Marin – Copywriter.

Vezi aici spotul Pamantul