Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

THETAVoice |
|

De la ordinar la extraordinar! O abordare diferită a transformării unui spațiu simplu în expresia identității unei companii!

În timp ce considerațiile practice în renovarea spațiilor sunt fundamental importante, o abordare cu iz de magie și autenticitate poate servi pentru a adăuga un sens și o personalizare mai profunde spațiului companiei tale. THETA Furniture & more ne spune cum.
BV THETA - Florin Gheorghe

Florin Gheorghe – CEO și fondator THETA

Care este povestea brand-ului THETA?

THETA este un proiect lansat în anul 2008, din ambiția și pasiunea a doi antreprenori tineri, cu experiență în domeniul pardoselilor și producției de mobilier standard pentru export, având obiectivul de a face o diferență în industria de amenajare interioară & fit-out. Deși am început ca fabricanți cu producție proprie de mobilă custom made, nu am fost niciodată doar atât. THETA a activat acea parte din noi care nu se teme să se aventureze în proiecte complexe, cu necunoscute & invariabile, și să reușească. Încă din stadiul de fașă a proiectului am simțit scânteia care pornește lucrurile.  Acel “foc” încă arde și astfel ne menținem curajul, entuziasmul de a face lucrurile să se întâmple. De-a lungul timpului ne-am dezvoltat competențele într-o plajă mai largă, astfel încât în ultimii 6 ani am gestionat proiecte complexe pentru clienți din industrii variate, din stadiu de proiect până la implementare.

Materialele moderne, accesoriile inovative, tehnologiile de ultimă generație (mobilier custom made, mobilier standard, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat, partiții de sticlă și altele) ne-au oferit avantaje competitive solide pentru îndeplinirea cerințelor clienților.

O demonstrație a competențelor noastre poate fi vizionată în showroom-ul nostru din București, Sos. București-Ploiești nr. 172-176, unde este și sediul central. Showroom-ul este deschis din 2015 și, chiar din faza de proiectare, ne-am propus să construim și să prezentăm o lume a diversității, care, în același timp, transmite puterea de a realiza proiecte de design interior personalizate. Spațiul reflectă personalitatea noastră, este pentru noi a doua casă și evidențiază motto-ul: „You imagine, we create”.

De ce considerați că este important design-ul interior?

Designul interior al spațiului spune o poveste despre tine, stilul tău personal și modul în care ți-l definești. Indiferent de natura spațiului decorat, designul interior este suprema expresie creativă pentru proprietarii de diverse spații. Este important în epoca actuală, deoarece, de cele mai multe ori, tiparele sunt conduse de nevoile de funcționalitate și estetică. Focusul clientului pe funcționalitate se traduce la nivel intern în lipsă de expresie și narațiune a identității companiei și, în cele din urmă, ar rezulta un spațiu fără poveste, fără suflet. Un spațiu interior care este condus de narațiunea de design nu este limitat de tehnologia, materialele, cultura, tendințele actuale etc. Numai cu această abordare designul poate fi atemporal, mai ales în contextul pandemic actual, în care definiția spațiului este în continuă schimbare.

Care este procesul de implementare a unei narațiuni de design?

Flexibilitatea este unul din punctele noastre forte și putem funcționa în mai multe scenarii, precum: clientul are deja un proiect realizat împreună cu un studio de arhitectură și noi putem să implementăm corect proiectul; clientul nu are o soluție și noi putem oferi și partea de concept și să îl canalizăm astfel încât să reflecte nevoia acestuia. În ambele scenarii procesul intern are următorul algoritm: Intenție – Intuiție – Implementare.

Intenția de a crea & implementa spații trebuie articulată pentru a aduce utilizatorului o experiență  fantastică. Intenția primară și principală cu care pornim fiecare proiect este de a încânta clientul. Intuiția este cheia pentru a diferenția designul interior ca artă în loc de inginerie. Folosindu-ne de intuiție, construim idei și punem în aplicare soluții care au sens și impact emoțional, fără a neglija funcționalitatea și calitatea materialelor întregului proiect. Implementarea este etapa finală a procesului, în care conceptul și viziunea clientului devin realitate.

Despre THETA

THETA  este unul din leaderii actuali  în amenajare interioară & design interior din România, în prezent cu rol de integrator care oferă proiecte turn-key. Competențele echipei de profesioniști THETA constau în servicii de contractare generală și servicii integrate de management de proiect: amenajare interioară & fit-out, arhitectură și proiectare MEP, servicii de consultanță și implementare pentru mobilier standard și personalizat. Expertiza specializată se reflectă în realizarea de birouri, spații comerciale și industriale, medicale, hoteluri, pentru mai mult de 1500 de companii locale și internaționale. Până în prezent, THETA numără peste 300.000 mp de spații interioare livrate la timp: 890 spații de birouri, 505 spații comerciale, 115 spații HoReCa.

Află mai multe accesând  www.theta.com.ro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii