FacebookTwitterLinkedIn

Revista a fost concepută cu și de specialiști din domeniu medical la care se adaugă expertiza din domeniul farmaceutic și răspunde întrebărilor pe care le au părinții, legate de creșterea copiilor.

Proiectul include 8 cărticele dedicate mămicilor, realizate pe segmentele de vârstă ale copiilor, de la 0 și până la 15 ani, precum și o revistă specială care conține materiale referitoare la preconcepție și perioada de sarcină, cu informații certificate de medici de specialitate.

“Sunt și eu mămică și astfel am un motiv în plus de bucurie să particip la lansarea cărticelelor “Mama și copilul”. Noi, toate mămicile suntem însoțite deja de toate grijile și emoțiile deja specifice și firești legate de copiii noștri. De aceea considerăm că prin apariția acestor cărticele o să avem un ajutor de bază în creșterea celor mici, din burtică și până îi vedem mari, la liceu. Vă așteptăm în toate Farmaciile Catena unde vă puteți lua gratuit revistele în baza cardului de fidelitate (…) Considerăm acest proiect ca fiind un motiv de a sărbători Ziua Copilului în Farmaciile Catena, în fiecare zi”, a declarat Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena, în cadrul evenimentului.

Mămicile sunt așteptate în lanțurile de farmacii Catena, de unde își pot procura gratis una din cărticele, aferente vârstei copilului lor, după ce își actualizează datele de pe cardul deja existent “Mama și copilul”. Pentru persoanele care nu dețin acest card de fidelitate, se va elibera un card pe loc și se va activa în mod gratuit. În baza cardului, posesorii se pot bucura de reduceri substanțiale la o gamă largă de produse, dar și cadouri pentru cei mici. Totodată, farmaciștii oferă consiliere în alegerea produselor potrivite pentru copii.

“Cu toții știm că sănătatea întregii familii este foarte importantă pentru noi, precum și creșterea frumoasă a copiilor la care se adaugă liniștea părinților. De aceea, pentru orice părinte și pentru orice proaspăt părinte  Farmaciile Catena vă oferă aceste cărticele cu informații utile despre îngrijirea copilului și provocările fiecărei etape de dezvoltare a micuțului, de la naștere până la adolescență. Farmaciile Catena au grijă de mămici și le oferă game de produse de calitate și atent selecționate pentru îngrijirea celui mic, dar și a întregii familii”,  a spus Gabriela Dinu, specialist Marketing pentru categoria de produse “Mama și copilul” în Farmaciile Catena.

Evenimentul de lansare a avut loc la Teatrul Stela Popescu din Capitală, urmat de spectacolul de teatru ” Revolta copiilor”, dedicat celor mici. Surprizele s-au ținut lanț, iar copiii s-au putut bucura de gustări, programe de animație și numeroase sesiuni foto.