Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

De Crăciun, românii au preferat plățile cu cardul

bcr.jpg
Românii au preferat plățile cu cardul în perioada sărbătorilor de Crăciun. Banca Comercială Română a înregistrat o creștere cu aproximativ 40 % a tranzacțiilor de acest gen efectuate de către clienții săi, în perioada 1- 24 decembrie 2012.

Volumul tranzacțiilor efectuate de clienții BCR posesori de carduri la POS-urile băncii instalate la comercianți, în perioada 1 – 24 decembrie 2012, a crescut cu 38,50% iar numărul de tranzacții a înregistrat un avans de aproximativ 30% comparativ cu aceeași perioadă din luna noiembrie 2012. “Cele mai multe tranzacții realizate cu cardurile BCR s-au înregistrat in săptămâna 17 – 23 decembrie 2012”, se precizează într-un comunicat al instituției bancare.

Potrivit acestuia, valoarea totală a sumelor retrase de la ATM-urile BCR a fost cu 13% mai mare comparativ cu luna noiembrie 2012. “BCR a desfășurat în acest an mai multe campanii de promovare a plății cu cardurile la comercianți, iar ca rezultat al acestor campanii se observă o tendinţă de creştere a utilizării cardurilor la comercianți”,, se mai precizează în comunicatul BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România. BCR este banca Nr.1 în România, după valoarea activelor (peste 16 mld EUR) și după numărul de clienţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii