Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Growth Summit |
|

De ce toată lumea are nevoie de un coach, inclusiv compania ta

Nimeni nu poate face performanță fără să aibă un coach. Atleții de top înțeleg asta instinctiv. Liderii celor mai mari companii din lume au această susținere. În contextul acesta, cum de mai sunt atât de mulți oameni de afaceri care încă nu au un coach? Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, vorbește despre importanța coachingului pentru succesul individual și al companiei.
Screen Shot 2015-04-20 at 18.49.51

Fiecare companie are nevoie de un coach. În timp ce consultanții oferă rezolvări pentru problemele dificile, coach-ul este cel care pune întrebări dificile, ajutând astfel liderii să conștientizeze adevăratele probleme pe care ar trebui să le rezolve. Coach-ul ajută companie și prin facilitarea luării deciziilor și prin provocarea organizațiilor să aibă rezultate mai bune.

Citește și sfaturile lui Steve Martin, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ FII MAI PERSUASIV

După cum explică Verne Harnish, o companie poate fi privită ca un organism viu. Astfel, compania are nevoie de un susținător, de cineva din afară care să ajute CEO-ul să identifice cele mai eficiente metode în care echipa poate contribui la dezvoltarea companiei. Coachul ar trebui să facă orice pentru a afla adevărul despre companie, chiar dacă asta implică uneori enervarea CEO-ului. Vei ști că ai ales coachul potrivit atunci când te va enerva atât de tare încât vei fi pe punctul de a-l concedia.

Citește și sfaturile lui Steve Martin despre CEL MAI BUN MOMENT ÎN CARE SĂ CERI O FAVOARE

În plus, pe lângă coachul companiei, e recomandat ca fiecare lider să găsească un coach individual.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ MĂSORI CÂT DE FERICIȚI SUNT ANGAJAȚII TĂI

Verne Harnish este speaker în cadrul GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune și va vorbi în intervalul 14.30 – 16.00  despre “Cum să-ți domini industria”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii