Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

De ce să pleci în vacanță cu noul Jaguar F-Pace – 3 avantaje de nerefuzat

Zilele de vacanță sunt printre perioadele preferate din an pentru fiecare dintre noi, fiind caracterizate de comoditate și libertate.  
Jag_F-PACE_21MY_Flow_Motion_01_150920

Pentru a le petrece cât mai frumos, dar și într-un mod inedit, poți alege să pleci în călătorie cu noul Jaguar F-Pace, o mașină ale cărei principale trei caracteristici sunt performanțele sportive, tehnologiile intuitive și design-ul prestigios. Vom vorbi în continuare despre cele 3 avantaje ale călătoriei cu mașina și vom afla cum le poate aduce în vacanța ta noul Jaguar F-Pace.

 

1.Flexibilitatea programului

Flexibilitatea este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poți avea atunci când pleci în vacanță cu mașina. Poți călători în propriul ritm, poți face pauze oricând și îți poți face un program personal, fără să depinzi de cel al mijloacelor de transport convenționale. De asemenea, îți poți lua cu tine orice și oricât de multe bagaje vrei, dar și animalele de companie, ceea ce se întâmplă cu greu în avion sau în tren sau pe bicicletă. Singura condiție pentru a păstra toată lumea în siguranță este să faci toate pregătirile necesare pentru drum. Noul Jaguar F-Pace are incorporate tehnologii auto care pot face călătoria extrem de plăcută, atât pentru tine, cât și pentru toți ceilalți pasageri din mașină. De exemplu, sistemul de navigație inteligent include în varianta standard ecran tactil, radio digital, interfață reproiectată, Apple Car Play, Android Auto și echipamente remote, fiind disponibile de asemenea multe alte dotări opționale.

 

2.Libertatea de mișcare

 

Atunci când alegi să călătorești cu mașina, ești mult mai câștigat în ceea ce privește lista obiectivelor turistice pe care vrei să le vezi. Te poți opri oricând vezi ceva interesant și îți poți face propriul traseu pentru vizitarea unei anumite zone cu obiectivele care te atrag cel mai mult. Peisajele care ți se prezintă în fața ochilor din mașină atât ție, cât și pasagerilor tăi sunt mult mai interesante decât cele pe care le poți vedea din avion sau de pe un vapor, iar oportunitățile de a face fotografii sunt absolut nelimitate. În timp ce tu te vei bucura în liniște de călătoria ta, performanțele sportive ale noului Jaguar F-Pace te vor ajuta să ai o călătorie foarte plăcută. Sistemul JaguarDrive Control contribuie la schimbarea adaptată a treptelor de viteză (în modul dinamic și cel eco), pentru minimizarea consumului de combustibil, în timp ce modurile ploaie, gheață și zăpadă permit o deplasare mai lină în condiții de aderență redusă.  

 

3.Economiile financiare

O vacanță cu mașina te poate ajuta să faci economii financiare în primul rând atunci când inviți în călătorie prieteni sau cunoscuți cu care poți împărți costurile pentru combustibil. Dacă numărul de pasageri este însă unul redus, poți alege chiar să dormi în mașină. La interior, noul Jaguar F-Pace excelează pur și simplu. Pentru început, trebuie să știi că portbagajul acestui model  are un volum de până la 778 de litri,  chiar și atunci când bancheta din spate este ocupată. Dacă ai nevoie de spațiu suplimentar, poți rabata bancheta din spate, obținând, astfel, un spațiu util de 1.827 de litri. În ceea ce privește habitaclul, producătorul a creat pentru acest model un interior complet nou, acordând atenție fiecărui detaliu pentru ca șoferul și pasagerii să decopere o adevărată oază de liniște. Schemele de culori sunt complet noi, confortul scaunelor este îmbunătățit, iar materialele sunt premium.

 

Tehnologiile auto disponibile la bordul noilor mașini sunt special create pentru a-ți crea cele mai bune condiții pentru orice călătorie și te pot ajuta să ai o vacanță extrem de reușită.

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii