Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

De ce echipele dedicate te ajută să fii eficient pe toate palierele

Succesul unei companii depinde de foarte mulți factori, însă în top trei cei mai importanți factori regăsim angajații. O idee de afaceri foarte bună sau resursele financiare nu vor putea fi valorificate la maximum dacă nu ai o echipă care să îți ducă la bun sfârșit proiectele. 

Pandemia ne-a învățat că o echipă la distanță poate fi extrem de eficientă și, în cele mai multe cazuri, mult mai implicată. Un studiu de anul trecut, când pandemia era extrem de puternică și încă nu existau vaccinuri, a demonstrat că angajații sunt din ce în ce mai productivi. 

În același timp, conform statista, serviciile IT contractate prin echipe dedicate o să ajungă la 413.72 miliarde de dolari până la finalul 2021. Motivul externalizării serviciilor de dezvoltare IT este simplu: calitate foarte bună într-un timp scurt și competitivitate ridicată. 

Cel mai mare avantaj al echipelor dedicate este că nu trebui să gestionezi oameni în plus, sau să suporți toate costurile aferente angajării unei echipe în cadrul companiei. Prin echipele dedicate obții un produs sau serviciu la un raport calitate-preț foarte bun, într-un timp foarte scurt (comparativ cu dezvoltarea internă) și astfel vei fi mult mai competitiv. 

Cum te ajută echipele dedicate să fii mai eficient?

 

1. Flexibilitate ridicată

Echipele interne sunt de cele mai multe ori prinse în proiecte extrem de importante pentru bunul mers al companiei. Dacă adaugi persoane sau proiecte noi interne, riști să ai întârzieri din cauza cerințelor și a nevoilor care se suprapun. 

Echipele dedicate de la Roweb au o înțelegere foarte clară a proceselor de business și de dezvoltare. De asemenea, o echipă dedicată se ocupă de un singur proiect și nu există alte distrageri. Dacă există cerințe noi din partea clientului, echipa dedicată va crește numărul de specialiști necesari pentru a se integra în deadline-ul impus. 

Astfel, echipa ta rămâne la fel de eficientă și își poate finaliza proiectele fără să se simtă aglomerați, în timp ce compania continuă să se dezvolte prin servicii și produse noi. 

2. Eficiența costurilor

Costurile sunt extrem de relevante, indiferent de mărimea companiei. 

Angajarea internă a unor specialiști IT consumă mai multe resurse decât dacă alegi să închiriezi cunoștințele unor specialiști dintr-o echipă dedicată. 

Angajarea presupune, pe lângă căutarea extensivă a unui specialist care să se potrivească cu proiectul, dar și cu echipa internă. Pe lângă asta, perioada de acomodare care poate fi oriunde de la 1 la 3 luni (unele companii de HR estimează și 6 luni în funcție de dimensiunea proiectului și a companiei, dar și a competenței angajatului) reprezintă o perioadă de timp în care tu nu faci profit. 

Datorită eficienței de implementare dar și a costurilor, foarte multe companii aleg să apeleze la serviciile unei echipe dedicate, deoarece plătești doar pentru proiect. 

3. Dezvoltare rapidă

Cu cât ești mai eficient în dezvoltarea produsului sau a serviciului, cu atât ieși mai repede pe piață și poți să fii mai competitiv. 

Indiferent de mărimea proiectului (enterprise sau mai mic) o echipă dedicată va livra în timp util ceea ce ai nevoie. Specialiștii Roweb sunt întotdeauna pregătiți să livreze proiecte scalabile în deadline, folosind ultimele tehnologii. 

Roweb Development este o companie software românească cu o experiență de peste 17 ani în livrarea de proiecte la nivel național și internațional, în peste 30 de țări. De-a lungul celor 17 ani, Roweb Development s-a specializat în crearea de proiecte enterprise, aplicații mobile, site-uri web sau dezvoltarea de CRM propriu. Pentru mai multe detalii vizitați www.roweb.ro 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii