Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

De ce ai nevoie pentru a fi un lider de succes

Uneori compentența, cunoștințele și calificarea într-un anumit domeniu nu sunt suficiente pentru a ajunge în topul unei companii. E nevoie de ceva mai mult.
leadership_femei_puternice.jpg

Cheia către o afacere de succes este reprezentată de relațiile care există între membrii acesteia. Conform unui studiu al celor de la The Center for Talent Innovation, un grup de discuții american, prezența executivă joacă un rol important și felul în care aceasta este resimțită reprezintă ingredientul principal pentru a ajunge în topul unei companii.

O prezență pozitivă este observată, impune respect, este ascultată și luată în serios. Uneori, liderii au nevoie de sfaturi pentru a se prezenta într-un anumit fel în fața angajaților și nu numai, interacțiunea cu oamenii nefiind atât de simplă pe cât s-ar crede.

Laurel Herman, fondatoarea Positive Presence, vine în ajutorul celor care doresc să aibă o carieră ca la carte, având o experiență de peste 20 de ani în domeniu. De-a lungul timpului Laurel Herman a ajutat sute de oameni să câștige credibilitate în fața celorlalți și să își recâștige încrederea întrânșii, mai pe scurt, să aibă o prezență pozitivă.

Aceasta va veni pentru prima oară în România, la sfârșitul lunii martie, în cadrul unui workshop, intitulat The Positive Executive Presence, organizat la hotelul Hilton. Worskhopul este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii