Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

De ce „12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru”, de Jordan B. Peterson este cartea fenomen a momentului?

Bestseller pe site-ul Amazon și cea mai vândută carte din colecția de Psihologie a Editurii Trei la Salonul Internațional „Bookfest”, 12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru, de Jordan B. Peterson se lansează printr-un eveniment special marți, 12 iunie, la ora 18.30, la Cărturești Verona Café.
12 reguli_Hirez

Lansarea este susținută de o dezbatere în care Simona Radu, medic psihiatru, Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrilla și Victor Popescu, redactor la Editura Trei, vor dialoga despre autor și despre principalele teme expuse de celebrul psiholog clinician.

Stai drept și trage umerii înapoi”, Compară-te cu cel ce erai tu în trecut, nu cu altcineva din prezent”,Nu-ți lăsa copiii să facă lucruri care te vor enerva”, „Fă-ți ordine în propria casă înainte de a judeca lumea”, „Spune adevărul – sau cel puțin nu minți”, „Pornește de la premisa că s-ar putea ca persoana pe care o asculți să știe ceva ce tu nu știi”, Când întâlnești o pisică pe stradă, mângâi-o” sunt doar câteva dintre regulile propuse de autor în 12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru, acestea reprezentând, în opinia lui, calea de a crea un echilibru în noi și în jurul nostru.

Lansată în America în ianuarie 2018, cartea a devenit în scurt timp un fenomen și a stârnit multe reacții, mai ales că și autorul ei a căpătat în ultimii ani foarte multă notorietate datorită părerilor tranșante.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii