Cautare
, Contributor

Travel |
|

De astăzi, Uber și-a făcut intrarea în al treilea oraș din țară, Brașov

Uber, aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este disponibilă în Brașov începând de azi, de la ora 13:00. Astfel, acesta este al treilea oraș de pe harta Uber din România, după București și Cluj-Napoca.
uber vector

Pentru brașoveni, serviciul oferă prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont Uber pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul Brașov. Tariful de bază Uber pentru Braşov va fi de 1,5 lei pe km şi 0,2 lei pe minut. Tariful minim pentru o cursă este de 7 lei, iar tariful de anulare, dacă pasagerul anulează cursa după 5 minute, este de 6 lei. Astfel, o cursă de la gară până la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiții de trafic normal.

După acest anunț, Uber a mai dezvăluit că se uită deja spre alt oraș pentru extindere, și anume Timișoara.

Citește mai multe despre tehnologiile disruptive aici: Noile industrii

“Brașov este un oraș în plină dezvoltare și are nevoie de alternative inteligente. Vom veni întotdeauna acolo unde oamenii vor să folosească Uber. Acum suntem aici și suntem pregătiți să oferim încă opțiune de mobilitate sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferii care ne devin parteneri. Același interes mare îl vedem și la Timișoara, unde sperăm să lansăm în curând” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii