FacebookTwitterLinkedIn

De Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, Air France România a operat un zbor Paris – București cu echipaj 100% feminin.

Astfel, în data de 8 Martie 2019, zborul Air France AF 1888 Paris – București a avut-o la manșă pe căpitanul Isabelle de Bove, căpitan al companiei aeriene Air France pe aeronavele Airbus A320.

Alături de căpitan, întregul echipaj de bord a fost reprezentat de însoțitoare de bord pentru a sărbători astfel această zi specială pentru femeile din întreaga lume și pentru a sublinia implicarea Air France în sprijinirea drepturilor femeilor pe întreg mapamondul.

Echipajul care operează zborul Paris-București este parte dintr-o serie de 7 echipaje ale companiei Air France care au călătorit pe zboruri scurt sau mediu curier.

Air France este una dintre puținele companii conduse de două femei, în funcțiile de Președinte a Consiliului de Administrație și o femeie – CEO.

Air France are un angajament de lungă durată în ceea ce privește diversitatea de gen și egalitatea profesională între bărbați și femei, iar statisticile companiei întăresc acest lucru:

  • 45,1% dintre toți angajații Air France sunt femei și 54.9% sunt bărbați
  • 35% din totalul personalului de la sol sunt femei
  • 55% din boardul Air France este format din femei
  • 6% din comitetul executiv este format din femei

3 zboruri spre Paris începând cu 31 martie 2019

Începând cu 31 martie 2019 Air France va opera trei frecvente de zbor spre Paris, celor două zboruri din programul de iarnă (cu decolare spre Paris la ora 06:05 și 14:30 ) li se vor adaugă astfel o frecvență de seară, cu decolare la ora 19:30.