Cautare
, Contributor

Tech |
|

DB Global Technology lansează programul Java School în România

DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank lansează pe piața locală Java School, un program pentru instruirea specialiștilor interesați de limbajul de programare Java.
pc

În cadrul programului, aceștia vor urma cursuri specializate care îmbină elementele teporetice cu proiecte de programare în limbajul Java. În urma absolvirii cu succes a programului, participanții se vor alătura echipei DB Global Technology.

Înscrierile pentru prima ediție Java School organizată de DB Global Technology vor avea loc în perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016. În urma procesului de selecție vor fi desemnați 20 de participanți, care vor învăța și lucra îndeaproape cu profesioniștii DB Global Technology.

„Java School va demara pe 29 februarie 2016 și se va derula pe parcursul a trei luni, participanții fiind remunerați pe durata programului. La finalizarea acestuia, absolvenții vor avea posibilitatea de a urma o carieră în cadrul DB Global Technology”, explică Iulia Cîrmaciu, director resurse umane în cadrul centrului de tehnologie.

Cursurile se adresează studenților aflați în ultimul an de studiu și masteranzilor facultăților cu profil IT&C, respectiv persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat în domenii precum informatică sau inginerie software.

Java School este o inițiativă lansată sub umbrela Bucharest Excellence School, programul de învățare și dezvoltare al DB Global Technology.

Cei care doresc să participe la cursuri pot trimite un e-mail cu subiectul Java School – Înscriere, însoțit de CV, la adresa hrsupport.ro@db.com.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii