FacebookTwitterLinkedIn

Proiectele AFI Europe România se vor desfășura în continuare conform planurilor, iar David Hay va asigura interimatul, astfel încât tranziția către noul CEO să se facă ușor și eficient.

Sub conducerea sa, AFI Europe România a devenit unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de real estate din țară. Venitul operațional net al companiei s-a dublat, până la 50 de milioane de euro, iar noi proiecte au fost dezvoltate și finalizate, printre care mallul AFI Ploiești și cele cinci clădiri de birouri AFI Park.

În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.

David Hay: „După 12 ani în care am ocupat diferite funcții în cadrul AFI Europe și alți 7 ani în care am gestionat operațiunile grupului din România, am decis cu inima grea, să trec la următorul pas și să explorez alte oportunități în carieră. Cu respect, doresc să le mulțumesc clienților și partenerilor noștri pentru colaborare. Mulțumiri speciale merg către echipa minunată de la AFI Europe România pentru dedicarea, profesionalismul și sprijinul constant, și managementului întregului grup AFI Europe pentru încrederea și susținerea continuă”.

VEZI TIRAJELE VÂNDUTE ALE ZIARELOR NAȚIONALE!

Avi Barzilay, CEO AFI Europe: „Sub mandatul lui David Hay, AFI Europe România și-a stabilizat și îmbunătățit operațiunile după criza din anul 2008. Compania și-a diversificat activitatea pe alte segmente ale pieței de real estate, incluzând segmentul de birouri și rezidențial, iar echipa este pregătită să facă față oricărei provocări pe care viitorul o aduce. Respect decizia lui David și îi mulțumesc pentru contribuția, dedicarea și amprenta personală pe care le-a adus companiei în ultimii 12 ani. Drumurile noastre se despart acum cu prietenie, deși este un moment trist. David Hay își va menține poziția până vom numi un nou CEO care va prelua conducerea operațiunilor din România”.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, cu 50.000 de clienţi pe zi.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.