Cautare
, Contributor

Shopping |
|

David Backham lansează un nou parfum

Bold Instinct este cel mai nou parfum din colecția David Beckham Fragrance, aniversând 15 ani de la lansarea Instinct, primul parfumul care poartă semnătura celebrului fotbalist.  
 aboneaza-te
142003_712f0272ba5bff6f67b75de81c40dbbc_bold-instinct

 

Bold Instinct a luat naștere în urma colaborării cu faimosul parfumier Jean-Cristophe Herault, din dorința de a crea o esență ce emană siguranță și hotărâre. Este un parfum elegant, care combină armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate, de la note de ananas, scorțișoară și cuișoare, la chihlimbar, mosc și patchouli.
Designul și ambalajul parfumului Bold Instinct sunt caracterizate de nonșalanța caracteristică fostului fotbalist. Sticla ușor opacă, îmbrăcată într-un strat de lac negru, este completată de un capac elegant, cu închidere magnetică. Cutia prezintă un model contrastant în nuanțe de gri și arămiu, a cărui textură reliefată îi oferă o identitate specific masculină.
Bold Instinct este inspirat de valorile lui David Beckham și de felul în care acesta și-a construit cariera – promisiunea de a-ți asculta intuiția și de a face alegeri îndrăznețe, potrivite pentru tine.„De-a lungul vieții și în cariera mea, am încercat să iau deciziile bune pentru mine. Sincer să fiu, nu toată lumea mi-a susținut alegerile, dar nu asta contează. Important este că le-am susținut eu, la fiecare pas”, spune sportivul.
Un concept folosit în premieră, campania de lansare a parfumului Bold Instinct se concentrează pe ideea de autoportret, ca o metaforă pentru preluarea controlului asupra propriei identități. Fotograful Jack Davidson îi cedează puterea lui David Beckham, lăsându-l pe el să aleagă felul în care este fotografiat. A rezultat de aici o serie impresionantă de autoportrete și filmări în alb-negru, care-l surprind pe David Beckham alături de trei bărbați curajoși, o sursă de inspirație pentru bărbații ambițioși, care vor să-și croiască propriul drum în viață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii