FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul va aduna fonduri pentru susţinerea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus, copiilor nou născuţi, din sud estul României, care vor avea curând o secţie modernă de terapie intensivă în spitalul din Constanţa, pentru susţinerea tuturor copiilor din proiectele Asociaţiei Dăruieşte Aripi. Artiştii se reunesc în această seară a generozităţii şi frumuseţii pentru a susţine binele copiilor.

Pentru a ajuta un număr cât mai mare de copii, avem nevoie de sprijinul fiecărui om generos. Fiecare donaţie poate fi o şansă în plus la viaţă pentru un copil, care va fi îngrijit mai bine în orasul lui, în ţara lui. Vrem ca această seară a celebrării femeilor să fie o amintire de neuitat pentru toţi cei prezenţi şi un semn de generozitate pentru cei mici.” spune Alina Pătrăhău, fondatoarea Asociaţiei Dăruieşte Aripi.

În seara Galei caritabile Dăruieşte Aripi de 8 Martie, publicul este aşteptat de la ora 17:00 în foaierul Teatrului Oleg Danovski, unde Dana Nălbaru va vorbi despre modul în care iubirea se transformă în generozitate şi viaţă cu adevărat împlinită. Evenimentul va continua cu un program de arii celebre, recital de poezie şi o expoziţie de pictură, unde vor fi licitate lucrări în beneficiul asociaţiei.

Unele dintre cele mai prestigioase voci de operă şi operetă ale României: Daniela Vlădescu, Ana Maria Donose (prim solista Operei Naţionale din Iaşi) Cosmin Marcovici (tenor, Directorul Teatrului Naţional din Iaşi), Stefan Popov (Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian din Bucureşti), Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache şi mulţi alții, împreună cu actori şi artişti plastici consacraţi, îşi unesc forţele pentru a suţine binele copiilor.

Comunitatea de oameni generoşi va interacţiona în cadrul unui cocktail elegant, urmat de spectacolul de operetă ”Liliacul” de Johann Strauss fiul.

Biletele la acest eveniment, care sunt donaţii recomandate către Dăruieşte Aripi, sunt disponibile pe daruiestearipi.ro și facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.

Asociaţia Dăruieşte Aripi derulează din anul 2014 cel mai mare proiect asumat de un ONG din Constaţa – reconstrucţia și modernizarea Secţiei de Terapie Intensivă Nou – Născuţi şi a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Un alt proiect important al asociaţiei, către care merg o parte dintre donaţii este Centrul Medical Focus, Compartimentul de Onco-Hematologie și Reumatologie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean Constanța, singurul din zona de Sud-Est a României. Centrul Medical Focus este specializat în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea copiilor cu cancer, precum și în susținerea familiilor acestora.

Evenimentul Daruieste Aripi de 8 Martie este realizat cu sustinerea unor antreprenori locali generosi

Partener media: ITSY BITSY FM

Asociația Dăruiește Aripi s-a născut din dorința de a coagula energia celor care

vor să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile care aduc un plus de valoare în

comunitate. Fondată în anul 2013, de către Alina Pătrăhău (Vasea), Dăruiește Aripi este o

organizație non-profit care urmărește îmbunătățirea șanselor de vindecare a pacienților din

sistemul public de sănătate, inclusiv a ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România,

cultivarea compasiunii și a empatiei de la o vârstă cât mai fragedă, precum și încurajarea

oamenilor care vor să se implice în comunitatea din care fac parte.

 Sloganul „acțiuni reale pentru probleme reale” subliniază felul în care Dăruiește Aripi alege

proiectele pe care le dezvoltă: se folosesc acele resurse umane, financiare și de timp în

rezolvarea reală a unor probleme identificate corect.

***