FacebookTwitterLinkedIn

Rezultatele Danone în România în 2016 creează o bază pentru dezvoltarea sustenabilă în continuare a business-ului și pentru investiții locale, inclusiv în fabrica din București și în susținerea partenerilor locali care ne livrează laptele. Danone rămâne un lider puternic pentru segmentul iaurturilor, această categorie reprezentând activitatea noastră principală, sărbătorind 18 ani de producție în România în 2017,” a declarat Natalia Gelstein Kiss, Director General Danone România, Bulgaria, Moldova și Țările Adriatice.

Mărcile de iaurt care vin cu valoare adăugată pentru consumatori, așa cum sunt cele din segmentele sănătate activă (Activia, Actimel) și copii (Danonino), au înregistrat o evoluție puternic pozitivă în 2016, atingând chiar și rate de creștere de două cifre.

Iaurturile care aduc valoare adăugată vor rămâne în centrul atenției noastre și pentru 2017. După un început mai lent de an, evoluăm acum foarte bine și ne așteptăm ca rezultatele acestui an să fie în linie cu așteptările. Campanii de amploare pentru Activia, Actimel și Danonino sunt pregătite de lansare pentru vară,” adaugă Natalia Gelstein Kiss.

Directorul Danone România, Adrian Pascu, se reîntoarce în Rusia, promovat pentru a coordona operațiunile comerciale ale Danone Rusia, afaceri de 12 ori mai mari decât cele de la noi

La fabrica din București sunt produse peste 1 milion de iaurturi zilnic, folosind anual peste 55 milioane de litri de lapte, în majoritate provenind de la ferme sau gospodari din România.

Danone România a construit un business solid și puternic pe piața locală, investind constant în lapte și produse de cea mai bună calitate, în ferme, în fabrică și în oameni. Aceasta este rețeta pentru o poziție robustă pe piață și pentru a livra iaurturi de calitate produse în România și pe alte piețe”, concluzionează Natalia Gelstein Kiss.

Leroy şi Asociaţii a asistat Lactalis în preluarea acțiunilor deținute de către acționarii minoritari ai Albalact