FacebookTwitterLinkedIn

La finalul lucrărilor, ansamblu rezidențial amplasat pe malul lacului Colina, în zona Săftica – Balotești va cuprinde aproximativ 800 de locuințe, școală, grădiniță, spații cu destinație comercială, hotel, club-spa, dar și alte facilități (într-un termen de dezvoltare estimat la 4-5 ani) pe o suprafață totală de teren de circa 30 de hectare. Investiția totală în proiect se ridică la 200 de milioane de euro.

Prima fază a proiectului, care va cuprinde 112 unități locative, va fi livrată la finalul anului, în urma unei investiții de 14 milioane de euro, dezvoltată pe un teren de 3 hectare.

Începând cu anul viitor, Daniel Pițurlea va demara construcția și la următoarele faze ale proiectului Colina Lac.

Tot în curs de dezvoltare, omul de afaceri are și ansamblul rezidențial Arbo Residence Mogoșoaia, care va totaliza 1.041 de apartamente construite pe un teren de 6 hectare, în urma unei investiții totale de 100 de milioane de euro.

Prima fază a proiectului, 312 apartamente, va fi dezvoltată de Daniel Pițurlea în asociere cu omul de afaceri Cristian Erbașu, proprietarul Construcții Erbașu SA, o investiție de 30 de milioane de euro, care va fi livrată la finalul anului.

Portofoliul imobiliar al președintelui Concelex cuprinde și ansamblul rezidențial Orhideea Gardens, finalizat în 2008, cu o investiție de 100 de milioane de euro. Proiectul include 5 blocuri, cu 375 de apartamente, construite pe o suprafață de 60.200 mp.