Cautare
, Forbes Staff

SmallBusiness |
|

Daniel Penciuc, fondatorul Dressbox, investește 50.000 de euro într-un magazin care comercializează obiecte premium de design interior

Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul Dressbox, serviciu de închiriere de rochii de gală și bijuterii, investește 50.000 de euro în magazinul QULT, specializat în luxury retail, care comercializează obiecte premium de design interior.
 aboneaza-te

Noul magazin va fi situat în zona Dorobanți, iar toate colecțiile din portofoliul QULT vor putea fi găsite și în magazinul online la Magazinul va comercializa obiecte premium de design interior sub branduri precum Baobab, Onno, Skultuna, Max Benjamin, Cochine Saigon, Ester&Erik, Stoff.

„Filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul și unicitatea care ar trebui să caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul căminului. Așadar, QULT pune la dispoziție clienților o întreagă varietate de produse: lumânări parfumate, difuzoare de interior, sfeșnice pentru lumânări și accesorii lucrate manual de maeștri artizani din întreaga lume”, declară, Daniel Penciuc, fondatorul QULT.

Magazinul QULT îi vizează în primul rând pe pasionații de design interior, pe cei care apreciază parfumurile fine și accesoriile de calitate ridicată într-un decor interior. Produsele se adresează clienților B2C și B2B care își doresc amenajarea căminului sau a spațiului de la birou într-o manieră exclusivistă și rafinată. De asemenea, gama QULT se adresează și segmentului de Office, Wellness (SPA) și HoReCa (hoteluri).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii