FacebookTwitterLinkedIn

Cei de la THC.ro simt direct pulsul pieței și au remarcat o tendință de maturizare a business-urilor online – căutarea de soluții profesionale de găzduire web plus alte servicii web conexe, cum sunt cele de securitate. Pe de altă parte, există și segmentul new-entry, start-up-urile care au venit în online tocmai în contextul pandemiei, profitând de oportunitățile create sau încercând să salveze unele afaceri existente deja în mediul tradițional, dar care se scufundă în offline din cauza restrucțiilor cauzate de pandemie. Acești antreprenori entuziaști sunt mai informați decât în cazul altor start-up-uri din trecut și tind de asemenea să aleagă servicii premium din start, inclusiv servere dedicate sau alternative VPS.

Prețul rămâne important pe piața de găzduire web, dar nu mai este primul criteriu

“Este clar că magazinele online sunt vedetele momentului în afaceri, înregistrăm creșteri pe acest segment în fiecare lună, chiar în raport cu luna anterioară, nu numai la nivel de an. Avem clienți care migrează de la alți provideri și care vin “cu temele făcute”, solicitând clar configurații și resurse de care au nevoie, dar și clienți de tip start-up, care profită de consultanța gratuită pe care o oferim prin suport comercial și suport tehnic, în regim non stop. Ceea ce ne bucură este că cei mai mulți clienți întreabă mai întâi de date concrete legate de performanță, de uptime garantat, de locație data center sau alte astfel de aspecte pertinente și abia la final despre preț, care rămâne desigur un argument relevant în alegerile furnizorilor de servicii web, inclusiv găzduire web”, explică CEO-ul THC.ro.

Potrivit lui Daniel Păun, foarte mulți antreprenori din online au mai avut experiențe de business offline, dar se adaptează trendului cu privire la stilul actual de consum. Există multe afaceri cu prezență comercială fizică ce își lansează pagină web sau își intensifică prezența pe internet. Tot mai mult, website-ul devine instrument de vânzări inclusiv pentru companiile care vând de fapt efectiv într-o locație offline, se practică de exemplu programări online (mai ales pe zona de servicii, de exemplu servicii medicale) sau comenzi online (mai ales în cazul unităților de alimentație publică). Astfel, indiferent dacă ai o clinică stomatologică, o spălătorie de covoare, o farmacie veterinară, o patiserie cu produse premium sau un restaurant fast-food, online-ul poate crește substanțial vânzările.

Cele mai importante aspecte pentru cei ce au nevoie de soluții de găzduire web

În materie de gazduire web, clienții – mai ales cei cu experiență – pun mare preț pe suportul tehnic real 24/7 și pe notorietatea companiei de web hosting, căci nivelul de încredere este foarte important pentru alegerea unui partener de bază pentru afacerile online – fie ele e-shop-uri sau alte forme de online business. De asemenea, THC.ro este avantajată de un aspect considerat tot mai relevant de către proprietarii de website-uri: compania a investit masiv într-un datacenter propriu, cu tehnologie de ultimă generație, localizat chiar în România, lângă Craiova. Acest aspect logistic permite viteze de conexiune și de trafic mai mari pentru vizitatorii din România care accesează website-uri găzduite pe aceste servere. THC.ro promite uptime garantat de 99,9% și suport tehnic disponibil non stop în limba română și în limba engleză.

Pentru anul 2021, CEO-ul THC.ro se așteaptă la continuarea trendului într-un ritm similar, indiferent de evoluția pandemiei. “Evident că sperăm ca situația actuală de criză să înceteze, însă indiferent cât de rapid s-ar întâmpla acest lucru, trendul de creștere al mediului online nu se va stopa. Valurile noi de utilizatori au descoperit deja avantajele mediului e-commerce și nu vor renunța la ele. De asemenea, cei mai mulți utilizatori se obișnuiesc cu simplitatea și comoditatea proceselor online, fie că vorbim despre comunicare, banking, trading, cumpărături, plăți facturi sau informare”, mai spune Daniel Păun.

Afacere românească pentru business autohton, dar și pentru companii internaționale

Înființată la Craiova și operând propriul data center în România, cu resurse capabile să susțină proiecte de orice tip, THC.ro se dedică tuturor tipurilor de website-uri și oferă gazduire web de la prețuri de 0,95 euro / lună pentru planurile shared, fără compromisuri cu privire la calitate. În funcție de nivelul de resurse necesar unui proiect, se pot alege însă fel de fel de soluții adaptate la fiecare dimensiune de business online, inclusiv la particularități precum cele din e-commerce.

Data centerul din judetul Dolj are un peering foarte bun cu providerii de internet din țară, fiind ideal pentru proiectele dedicate publicului local. Companie 100% românescă, THC.ro promovează performanța în tehnologie pentru business-urile autohtone și are în portofoliul său website-uri găzduite din diverse domenii, deținute de corporații sau IMM-uri, cu precădere însă din retail / e-commerce, IT, HoReCa și personal branding. De la bloguri și pagini web pentru pasionații de online, până la website-uri de anvergură deținute de companii de orice dimensiune, THC.ro susține necesarul tehnic pentru performanță.