FacebookTwitterLinkedIn

Dragoș Petrescu, cel care a deținut funcția din 2004, de la înființarea grupului, și până în prezent, va ocupa, după schimbare, funcția de președinte.

Până de curând, Daniel Mischie a fost Chief Operating Officer în cadrul grupului City Grill. Alături de Dragoș Petrescu, a pus bazele primului restaurant al grupului, în 2004. Între anii 1999 si 2003 a fost administrator al grupului de restaurante „La Mama”, ca subordonat direct al lui Dragos Petrescu.

Daniel Mischie este de formație economist. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Financiar Bancare Interne și Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, în 2000. În perioada 2010-2012, a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din București în colaborare cu Kennesaw State University (ASSEBUS) și a obținut diploma de  Executive Master of Business Administration.

„Acest transfer de funcție, de la Dragos la mine, a început, practic, în urma cu câțiva ani. Până în momentul de față, preluarea acestei poziții este realizată în proporție de 60% și continua fară a perturba activitățile companiei. Grupul City Grill își va continua strategia de dezvoltare, prin consolidarea poziției de cel mai important jucător din industria restaurantelor și deschiderea de noi locații”, a declarat Daniel Mischie.

În cei 13 ani de activitate în cadrul grupului City Grill, Daniel Mischie și-a adus contribuția la consolidarea acestuia în poziția de lider autohton în domeniul HORECA, prin indentificarea de noi oportunități de creștere a profitabilității și a awarness-ului, potrivit reprezentnaților grupului.

Grupul City Grill fondat în 2004 de catre Dragos Petrescu are in prezent în portofoliu șapte branduri – restaurantele City GrillTrattoria BuongiornoHanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescarus, Hanu’ lui Manuc, si Cafenelele City Cafe și 17 locații.