Cautare
, Editor Coordonator

ForbesCars |
|

Daniel Craig se desparte de James Bond la volanul unei ediții limitate Land Rover Defender

Land Rover Defender V8 Bond Edition este mașina cu care Daniel Craig se retrage spre apus, despărțindu-se de personajul James Bond pe care l-a interpretat în ultimele cinci filme ale seriei.
DEF_V8_22MY_Bond_NTTD_DVA_010921_04

Creat de Land Rover SV Bespoke (Divizia de Vehicule Speciale a Land Rover), noul Defender V8 Bond Edition marchează lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, „No Time To Die”, care va avea premiera mondială pe 30 septembrie.

Defender Bond Edition are toate atuurile unui automobil de colecție: va fi produs într-o serie limitată la 300 de exemplare, fiecare dintre acestea purtând logo-ul SV Bespoke și gravura One of 300.


„Land Rover Defender V8 Bond Edition este o perspectivă exclusivistă asupra celui mai puternic Defender de serie produs vreodată, inspirată de mașinile care apar în filmul No Time To Die. Reprezintă punctul de întâlnire a două mari mărci britanice și o modalitate unică de a sărbători asocierea de 38 de ani dintre Land Rover și James Bond”, spune Finbar McFall, Land Rover Brand Director.

Exclusivistul model are la bază nou-lansatul Defender V8 de 525CP, fiind disponibil în ambele variante de caroserie, 90 și 110. Pachetul Extended Black, cu jante finisate Gloss Black, de 22 de inchi, și etriere față Xenon Blue, emblema spate „Defender 007” și lumina de curtoazie cu logo-ul 007 sunt detaliile care personalizează mașina lui Bond.


Posibilitățile de reglare a suspensiei și transmisiei, ca și noul diferențial spate activ electronic fac din Defender V8 cel mai dinamic model al gamei.

Mașina este propulsată de un motor pe benzină supraalimentat, care produce 525CP și un cuplu de 625Nm, cu transmisie automată în opt trepte. Defender V8 90 accelerează de la 0-100km/h în 5,2 secunde și poate atinge o viteza maximă de 240km/h.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii