Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Daniel Crăciun, CEO & Founder Lensa: „Planul spontan provocat de pandemie a fost cu mult mai bun decât cel planificat inițial”

Daniel Crăciun, CEO & Founder Lensa a recunoscut într-una dintre edițiile emisiunii reINVENTAREA României că planul spontan la care a apelat alături de colegii săi ca să contracareze efectele noului coronavirus asupra business-ului a fost mult mai bun decât cel realizat inițial de echipă.
 aboneaza-te
Daniel Craciun DSC_6788

Pentru noi a fost o perioadă foarte interesantă mai ales că sunt genul de persoană care consideră că orice problemă are o rezolvare la un moment dat, trebuie doar să o cauți. La începutul declanșării pandemiei exista o panică în mediul de afaceri: gata, trebuie să facem restructurări, trebuie să tăiem salariile ca să reducem costurile. Și, mi-am zis: stop. Eu nu voi face ce face toată lumea, o să încerc să caut soluții și să fac lucrurile altfel”.

A fost momentul în care, CEO & Founder Lensa a ales să stea acasă două zile pentru a găsi cele mai bune soluții. Planul a constat în a pune top managementului său o serie de întrebări, iar multe dintre răspunsurile oferite au reprezentat însăși soluția.

„Ce s-a întâmplat?! Le-am pus membrilor din top management întrebări de genul care sunt beneficiile noastre pe perioada acestei pandemii de coronavirus? Sau care sunt beneficiile noastre că lumea stă acasă? Care vor fi beneficiile noastre când închidem provizoriu etc. Eu aveam niște idei pregătite dar nu mă așteptam ca brainstorming-ul să fie atât de bun. În acest ritm, în două zile am scos aproximativ 50-60 de idei. Fiecare idee a fost transformată în acțiuni, iar fiecare acțiune a fost delegată fiecărui director. Ca o concluzie: pentru noi, planul spontan dezvoltat ca urmare a acestei perioade a fost cu mult mai bun decât planul inițial pe care noi îl făcusem. Estimativ, cred că am avut 20-25 la sută în plus față de cifrele pe care ni le propusesem la începutul anului”, a punctat  Daniel Crăciun.

Ca planuri de viitor, Daniel Crăciun a recunoscut că echipa și-a propus ca în viitorul apropiat compania să activeze și pe piețele externe cu rețeta de business aplicată pe plan local, dar adaptată și reîmprospătată în funcție de tendințele și cerințele piețelor de peste hotare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii