Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Daniel Cateliu se alătură dezvoltatorului imobiliar P3 în România, preluând funcția de Leasing and Development Manager

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu ca Leasing and Development Manager în România, având responsabilitatea de a atrage noi chiriași pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din România, precum și pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road, unde P3 va construi un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați, în viitorul apropiat.
Daniel Cateliu Leasing & Development Manager P3

Daniel Cateliu are o experiență solidă în domeniul imobiliar, după ce a petrecut cinci ani la CBRE România, unde a fost Adviser la Departamentul Industrial și Dezvoltare Terenuri. În acea perioadă, a fost responsabil de leasing industrial și tranzacții imobiliare, precum și analiza și evaluarea pieței de real estate, studii de piață, negocierea contractelor, și mobilizarea fondurilor de investiții și a companiilor de logistică și producție pentru a genera noi oportunități de investiții în România. Anterior, el a fost consultant financiar la Allianz Ţiriac Asigurări.

“Suntem fericiți că Daniel s-a alăturat echipei P3. Continuăm să creștem în România și el va juca un rol important în expansiunea noastră. P3 apreciază oamenii pasionați de ceea ce fac și Daniel are toate abilitățile necesare și atitudinea pozitivă pe care o cautăm pentru businessul nostru”, spune Sînziana Pardhan, Director General P3 în România.

Cateliu Cateliu are o diplomă în Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Master în Teoria și Practica Guvernării și a obținut o bursă Erasmus la Facultatea de Științe Politice, Universitatea de Studii din Trieste, Italia.

“Este o onoare pentru mine să devin parte a echipei P3. Sunt încântat să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic și de dezvoltare industrială, și să dezvolt în continuare proiecte P3 în România împreună cu colegii mei”, a comentat Daniel Cateliu.

Vezi audiențele televiziunilor DE ȘTIRI – IANUARIE 2019!

PRIMUL AN DE MARKETING: EUSEDIU MARGASOIU

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii