Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Dana Baciu, noul director IMM şi Corporate al Groupama Asigurări

groupama.jpg
Dana Baciu a fost numită în funcția de director IMM și Corporate în cadrul Groupama Asigurări. Ea are o experienţă de peste 14 ani în domeniul asigurărilor, în poziţii de top management atât în segmentul corporate cât şi în segmentul retail.

În perioada 1999-2013 a ocupat posturile de Corporate Solutions and Credit Life Profit Center Manager, Accident and Health Profit Center Manager şi Group Underwriter and Administrator în cadrul Alico Asigurări România SA (MetLife), fiind responsabilă de dezvoltarea afacerii şi implementarea strategiei de vânzari pe liniile de business coordonate.

Dana va coordona dezvoltarea şi implementarea planurilor adresate clienţilor IMM şi corporate. În același timp, va monitoriza realizarea obiectivelor şi măsurilor propuse pentru creşterea performanţei.

Groupama își desfășoară activitatea în în 14 ţări din Europa şi Asia și a pătruns pe piaţa românească la finalul anului 2007 prin achiziţia BT Asigurări şi în 2008, prin preluarea Asiban şi OTP Garancia. În urma unui proces de fuziune şi integrare a rezultat Groupama Asigurări, care ocupa la finalul anului 2010 locul al patrulea în clasamentul general al companiilor de asigurări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii