FacebookTwitterLinkedIn

Instanța a dispus ca această pedeapsă de doi ani închisoare să fie contopită cu cea de 10 ani primită anterior de Dan Voiculescu în dosarul ICA, rămânând pedeapsa de 10 ani. Acesta a fost acuzat de complicitate la șantaj în formă continuată.

În același dosar, Sorin Alexandrescu, directorul general Antena TV Group, a fost condamnat la trei ani și șase luni închisoare cu executare, pentru șantaj în formă continuată, iar Camelia Voiculescu, asociat și administrator al societăților Antena TV Group, Antena 3 și Intact Production, a primit doi ani cu suspendare, pentru complicitate la șantaj în formă continuată.

În același dosar, Șerban Pop, fostul președinte al ANAF, a fost condamnat la doi ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de divulgare de informații secrete de serviciu.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN LIGA 1 ÎN SEZONUL 2016

Curtea de Apel București a dispus, totodată, condamnarea SC Antena TV Group SA la plata unei amenzi penale de 350.000 de lei.

Instanța a dispus achitarea lui George Daniel Matiescu, împuternicit al Intact Publishing, precum și a societăților SC Intact Publishing și SC Antena 3 SA, acuzate de DNA de șantaj și complicitate la șantaj în formă continuată.

DECIZIA NU ESTE DEFINITIVĂ.

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, și Dan Voiculescu au fost trimiși în judecată pe 1 octombrie 2013, fiind acuzați de șantajarea administratorului firmei RCS&RDS Ioan Bendei.