Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Dan Vasile Gorgan

Avere: 12 milioane de euro Vârstă: 43 de ani Reşedinţă: Cluj Domeniu: Medicină de urgenţă

Dan Vasile Gorgan controlează companiile Deltamed şi X Lab Solutions, specializate în domeniul medicinei de urgenţă. Mai exact, compania fondată în 1997 distribuie echipamente pentru medicina de urgenţă, cum ar fi ambulanţe, echipamente pentru imobilizare şi transport, pentru resuscitare, monitorizare etc.

Dan Gorgan, patronul firmei SC Deltamed, conform presei locale, este unul dintre apropiaţii subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, cel care a adus serviciile SMURD în România. În ultimii trei ani, firma lui Gorgan a câştigat de pe urma licitaţi-ilor organizate de diverse consilii judeţene peste două milioane de euro pentru furnizarea unor servicii similare SMURD. Conform informaţiilor de pe site-ul companiei, societatea a livrat în 2008 un număr de 816 ambulanţe şi echipamente pentru Ministerul Sănătăţii, iar în 2009 a livrat primul punct de comandă mobil pentru SMURD.

În 2008, SC Deltamed a făcut afaceri de 26,05 milioane euro şi un profit de 1,8 milioane euro la un număr de 15 angajaţi. În 2009, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 8,6 milioane euro. Cealaltă companie a lui Gorgan, X Lab Solutions, având ca profil comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, a avut în 2009 o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro faţă de 2008 când aceasta a fost de 13,5 milioane euro. Dan Vasile Gorgan a absolvit Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii