Cautare




, Contributor

ForbesForward |
|

Dan Tudose, General Manager e-acumulatori.ro și Fondatorul companiei P Plus 2002 SRL: “Este esențial să poți să-ți muți afacerile, parțial, online”

Dan Tudose, General Manager e-acumulatori.ro, a prezentat efectele pandemiei asupra afacerii sale și care sunt prioritățile pe termen lung,  în cadrul ediției #41 din Seria de evenimente online de business Forbes Forward e·vent.
Dan Tudose Cel mai mic panou fotovoltaic 5wati

 

Dan Tudose, General Manager e-acumulatori.ro și Fondatorul companiei P Plus 2002 SRL, prezintă efectele pandemiei asupra afacerii sale: “Am spus că este o luptă și că trebuie să luptăm. Trebuie să vedem care sunt avantajele pe care le avem noi și cum putem să le modelăm pentru a merge mai departe. Avantajul inițial a fost faptul că suntem online, deci putem să ne adresăm oamenilor chiar dacă ei stau acasă“. Drept urmare, acesta a subliniat importanța tranziției în online, pentru orice tip de afacere: “Este esențial să poți să-ți muți afacerile, parțial, online. Toți antreprenorii cu care discut și pe care îi ascult, toți au redescoperit de curând aceste avantaje, că online ul poate să suplinească o parte din afacerea lor.

Ulterior, Dan Tudose a vorbit despre proiectele de eficiență energetică și suportul pe care afacerea sa l-a avut: “Oamenii din domeniu al ONG urilor care au depus efort alături de autorități ca să facă consumatorii posibili. Și asta este un lucru bun. Indiferent de culoarea politică. Nu contează, fie persoană fizică, fie juridică, asta este un lucru de lăudat. Dar sunt eforturi și avem niște rezultate împreună. Sunt atât ONG-uri cât și persoane politice care au făcut un efort.

E-acumulatori.ro vine în susținerea și creșterea infrastructurii pentru mașinile electrice. De aceea, Fondatorul companiei P Plus 2002 SRL, expune modul în care arată, în prezent, harta de încărcare pentru mașinile electrice.

Esențial pentru vehicule electrice este faptul că ele sunt prezente în număr din ce în ce mai mare în România de astăzi. Al doilea lucru esențial este faptul că cele două rețele mari de încărcare din Europa nu sunt prezente România. Rețeaua în România arată mult mai bine anul ăsta decât anul trecut; decât acum doi ani. Aproape că se dublează de la an la an.” 

Despre scopurile echipei, Dan Tudose prezintă: “Scopul nostru acum este să punem puterea în mâna persoanelor , fie că sunt ele persoane fizice sau juridice. Cei care vor să-și instaleze o stație mai mică sau mai mare. O stație de 22 de kilowați de curent alternativ costă sub 800 de euro. O companie poate să-și instaleze două-trei, șapte stații și poate să servească acele stații cu alți utilizatori sau rețele publice contra unui abonament. Poți să servești, să împarți stația respectivă cu alți utilizatori. Nu trebuie să te mai duci la stația de benzină sau la orice altă stație. Poți. dacă ai un sediu de firmă, să ai un spațiu cu o putere electrică disponibilă.

Privind spre viitor, Dan Tudose asigură clienții că firma se va adapta conform noilor tendințe, pentru a le oferi soluții eficiente. ” Cred că, clienții noștri, fie că sunt persoane fizice, fie că sunt companii vor vrea o predictibilitate.”

În sfârșit, omul de afaceri a concluzionat prezentând cele două priorități ale companiei: “Principala prioritate este online. Poți să testezi produse și poți să afli foarte rapid de la consumatori, de la potențialii consumatori, poți să încerci variante în fiecare zi sau în fiecare oră. Poți să încerci diverse variante cu un buget mic de marketing“. De asemenea, “esențial să poți să fii alături de clienți, pe domeniile care interesează siguranța, securitate și scăderea costurilor.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii