Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

Dan Ostahie: Black Friday ne-a adus vânzări record

black_weekend_promo_700x530.jpg
Altex România a înregistrat la finalul celor trei zile de oferte de Black Friday vânzări record de peste 15 milioane de euro în magazinele Altex și Media Galaxy.

“Altex a fost campionul vanzarilor de Black Friday. Consumatorul roman si-a construit un orizont de asteptare in legatura cu Black Friday si cand nu a mai gasit online ofertele pe care le cauta, s-a orientat catre magazine, asta ne demonstreaza ciferele. Au existat magazine din orasele mari – Cluj, Constanta, Bucuresti, Timisoara – care au vandut si 500.000 de euro in cele trei zile de promotii”, a declarat DanOstahie, presedinte &CEO Altex.

Cele mai cautate produse de Black Friday au fost televizoarele LED, produsele IT, frigiderele si masinile de spalat. “Evenimentele din retail de tipul Black Friday pun in evidenta plusurile si minusurile din strategia retailerilor: la noi, spre deosebire de alti concurenti din retailul traditional, in ciuda volumelor mari de vanzari si a cererii, consumatorii nu au petrecut mult timp stand la coada si asta datorita sistemului ‘pick and pay’, prin care scurtam timpul dintre alegerea produsului si momentul efectiv al achizitie, si acest fapt s-a reflectat in gradul de satisafactie al clientilor”, a precizat Dan Ostahie.

Cel mai mare volum de vanzari a fost inregistrat in ziua de 23 noiembrie, vineri, a doua zi ca volum de vanzarii fiind ziua de 25 noiembrie, duminica.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii