Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dan Isai, cofondator Salad Box: „Diferența majoră apare în pasul făcut de businessurile românești dincolo de graniță”

Dan Isai va fi speaker la prima ediție a summit-ului Forbes România 30under30, pe 17 aprilie.  
 aboneaza-te
Dan Isai-cofondator Salad Box

Trei continente, 12 țări, 70 de restaurante. Este performanța la care a ajuns Salad Box, business înființat de Dan Isai, în 2012, la Cluj Napoca. Salad Box este una dintre cele mai dinamice afaceri românești și printre puținele care a reușit să se extindă la nivel global.

„Diferența majoră apare în pasul făcut de businessurile românești dincolo de graniță. Prea puține companii reușesc să devină jucători regionali, o mare parte dintre companiile românești nici măcar nu încearcă acest lucru, deși există toate premisele unui succes ”.

Work Life Balance – Dan Isai (cofondator și CEO Salad Box): „Într-o cultură antreprenorială, e greu de crezut că cineva iese de la birou la ora 17.00 și nu va mai avea măcar un telefon sau un e-mail la care e neapărat să răspundă și după această oră”

Dan Isai, 30 SUB 30: De la zero

Povestea Salad Box a început în aprilie 2012, în Cluj Napoca, cu patru angajați, într-o încăpere de aproximativ 15 metri pătrați, își amintește Dan Isai, directorul executiv și fondatorul  Salad Box. Ideea business-ului a apărut din dorința de a acoperi un gol pe piaţa românească la momentul respectiv: nevoia de mâncare sănătoasă, proaspătă, servită rapid, dar și la prețuri accesibil.

„Am văzut nevoia de a oferi salată ca produs principal, într-o țară în care salata este văzută doar ca produs secundar”, spunea Dan Isai pentru Forbes. Investiţia iniţială pentru primul punct, mai mic ca dimensiuni, situat în Iulius Mall Cluj-Napoca, a fost de aproxi­mativ 20.000 de euro.

 

Dan Isai va fi speaker la prima ediție a summit-ului Forbes România 30under30, pe 17 aprilie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii