Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Dan Cămîrzan – 500 Miliardari Ediţia 2011

Dan Camarzan.jpg
Nume: Dan Cămârzan Avere: 22-23 de milioane de euro Varsta: 37 de ani Resedinta: Brașov Domeniu/Companie: Imobiliare, software  

Dan Cămârzan a început afacerile de pe băncile şcolii. La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis. Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009.

Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia.

Cum piaţa imobiliară e în continuare îngheţată, Dan Cămârzan îşi „umple“ timpul liber alături de iubita sa, Cristina Vaitus, în fiecare weekend, în cluburile din Braşov şi Bucureşti. Preferatele sale sunt Bamboo şi Le Gaga. Cămârzan pare să guste din plin din plăcerile vieţii nocturne de miliardar, fiind zărit în cluburi alături de persoane notorii, precum Irinel Columbeanu sau Cătălin Botezatu. Omul de afaceri este pasionat de vacanţele exotice, printre care se numără şi Jamaica, dar şi de maşini scumpe. În garajul lui Cămârzan pot fi găsiţi bolizi de sute de mii de euro, precum Lamborghini Murcielago LP640, Aston Martin DB9 sau BMW X6.

Vezi care era averea lui Dan Camârzan în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii