Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Dan C. Mihăilescu nu mai citește „Cartea de la ora 5”

Criticul literar Dan C. Mihăilescu a renunţat la proiectul online „Cartea de la ora 5”, după un an de la lansare, motivând că este prea bătrân pentru aşteptările publicului, despre care spune că are o sete de interacţionare cu cel care trimite informaţia aşa cum el nu a fost obişnuit, informează NEWS.RO.
DAN MIHAILESCU

Dan C. Mihăilescu a făcut anunţul în ultima apariţie online a proiectului.

„Resursele mele de luptă cu inerţia, cu rutina, cu rugina, cu vârsta, cu pictisul, cu faptul că nu reuşesc să interacţionez cu dumneavoastră, toate acestea m-au făcut să mă retrag. Faţă de publicul de la televizor care este învăţat să fie un receptor, un public cuminte care are nevoie de predici de la anvon, de recomandări de cărţi, de noutăţi, de basme, de poveşti, de lecţii de viaţă, publicul online am observat că are o nervozitate, o vitalitate, o rapiditate şi mai ales o sete de interacţionare cu cel care trimite informaţia cum eu n-am fost obişnuit în viaţa mea”.

Dan C. Mihăilescu a realizat timp de 15 ani emisiunea „Omul care aduce cartea”, la Pro TV.

La iniţiativa eMAG, a început în online „Cartea de la ora 5”, devenit un proiect experiment de 12 luni „cât se poate de palpitant, de plăcut şi de instructiv”.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR ȘI AUDIENȚELE DIGI24 – IANUARIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii