Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Dan Bacalum, Owner 4 Colours Advertising: În scenariul optimist, începând cu a doua jumătate a lunii mai și până în toamnă, businessul își va reveni la 80-90% din cifrele de dinaintea crizei

Dan Bacalum, owner 4 Colours Advertising, estimează că, în cazul unui scenariu optimist, începând cu a doua jumătate a lunii mai și până în toamnă, business-ul său își va reveni la 80-90% din cifrele de dinaintea crizei.
 aboneaza-te
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forbes România: Ce decizii de business a luat compania dumneavoastră de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Am luat decizia de a direcționa resursele noastre cu prioritate către plata salariilor angajaților noștri. Pentru noi, oamenii sunt cei mai importanți și așa cum ei ne-au sărit în ajutor, la nevoie, asa și noi încercăm acum să le fim alături.

Ne-am informat principalul furnizor că pot apărea discontinuiăți în efectuarea plăților, dar că suntem hotarâti să gestionăm situația cu responsabilitate. Ne-am informat clienții că suntem alături de ei și îi vom sprijini, în masura posibilităților.

Forbes România: Care sunt măsurile pe care compania dumneavoastră le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Încă de săptămâna trecută, toți angajații noștri lucrează de acasă. Am luat toate măsurile ca aceștia să aibă acces remote la mail, serverele companiei, printere, scanner. Am pus în practică un sistem de workflow care limitează la minim nevoia de a ieși din casă.

Forbes România: Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioadă de timp pentru a atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați?

Amânarea cu minimum o lună a obligativității de plată a impozitului pe trimestrul 4 al anului trecut. Amânarea obligativității depunerii situațiilor financiare aferente anului 2019. Amânarea la plată a tuturor impozitelor pe muncă pentru o perioadă de minimum trei luni.

Forbes România: Care sunt scenariile posibile pe care le vedeți pentru business-ul dumneavoastră dacă epidemia continua și/sau ia amploare? Dar pentru întreaga economie românească?

În scenariul optimist, începând cu a doua jumătate a lunii mai și până în toamnă, businessul își va reveni la 80-90% din cifrele de dinaintea crizei. La scenariul pesimist nu mă pot gândi, deoarece, în acest moment, al negării, refuz să mă gândesc.

Forbes România: Cum credeți că ați putea ajuta comunitatea – socială și/sau de business?

Compania noastră avea în derulare câteva proiecte importante, noi făcând cu regularitate donații importante de carte și sponsorizări. Vom fi, în contiunare, alături de partenerii noștri care derulează aceste proiecte.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii