Cautare
, Redactor Forbes România

Lideri |
|

Dan Alexandru Olaru este noul Director de Achiziții Non-Food al Kaufland România

Din luna ianuarie, Kaufland România, liderul pieței alimentare din România are un nou director de Achiziții Non-Food. Dan Alexandru Olaru are o solidă experiență de peste 10 ani în compania Kaufland România, în domeniul achizițiilor. El preia funcția de la Maria Movileanu.
Dan Alexandru Olaru_Director Nonfood Kaufland Romania

De zece ani, Dan Alexandru Olaru a ocupat, pe rând, toate pozițiile din cadrul departamentului de Achiziții, obținând know-how în întregul domeniu.

A început în departamentul Food – Lactate și congelate, respectiv Carne și a continuat să avanseze. Înainte să preia funcția de Director Non-Food, a ocupat timp de câțiva ani poziția de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia. Dan Alexandru Olaru este absolvent al Academiei de Studii Economice, deține un master în Comunicarea în business în engleză și vorbește trei limbi străine, printre care franceza și germana.

„Ca Director Non-Food al Kaufland România, principalul meu obiectiv continuă abordarea strategică a companiei: creșterea gradului de satisfacție a clienților. (…) Voi putea folosi toate cunoștințele acumulate aici pentru a susține noile proiecte ale companiei. Ca atare, este o onoare și o provocare pentru mine să conduc departamentul de Non-Food, dar și o nouă etapă profesională care îmi va permite implementarea ideilor de dezvoltare a Kaufland România”, a declarat Dan Alexandru Olaru.

Kaufland România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de lei în 2017, menținându-și astfel poziția de lider al pieței de retail din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii