FacebookTwitterLinkedIn

În 1990, moştenitorii companiei : Monica, Alberto şi Ainhoa au preluat conducerea, iar primul pas al strategiei lor a fost extinderea la nivel mondial, odată cu participarea brandului, pentru prima dată, la expoziţia de prestigiu de la Basel.

Anul 2000 a marcat începutul aventurii americane, prin participarea brandului Damaso Martinez, la JCK Las Vegas, unul dintre evenimentele de referinţă din industria bijuteriilor.

Prestigiosul brand de fine jewellery Damaso Martinez îşi datorează reputaţia de astăzi nu doar tradiţiei îndelungate, cât, mai cu seamă, calităţii deosebite a materialelor, predilecţiei pentru detalii, a finisajelor impecabile şi diversităţii care caracterizează fiecare colecţie a brandului.

Colecţiile impresionează fie prin taieturile extrem de precise sau combinatiile seducătoare de aur roz şi champagne diamonds, fie prin aerul fresh şi natural “hippie-style collection” al bratarilor elastice din aur sau prin aerul atemporal al unor piese ce pot fi încadrate în seria bijuteriilor evergreen

Nu e de mirare, aşadar, de ce Damaso Martinez este un nume ce a câştigat încrederea nu doar a celebrităţilor, cât şi a familiilor regale.

Creaţiile Damaso Martinez se găsesc în magazinul de bijuterii 8 Jewellery din Grand Avenue – JW Marriott.

Cu o reţea extinsă, Damaso Martinez este prezent pe pieţe, precum: Anglia, Emiratele Arabe, Franţa, Canada, Germania, Belgia, Turcia etc., de unde această mică companie de familie îşi extrage 40 % din cifra de afaceri.