Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Daimler opreşte producţia de cutii de viteze de la Sebeş

Producţia de cutii de viteze a Daimler de la Sebeş s-a oprit, anunță oficialii Star Assembly, compania care produce transmisiile, în condițiile în care Mercedes-Beznz a oprit producția de mașini.
088 Ro101 Daimler 1

“Majoritatea producţiei în Europa, precum şi activităţile în anumite arii administrative, sunt afectate de această măsură. Acest lucru este valabil şi pentru unităţile de producţie de la Sebeş şi Cugir. Fac excepţie ariile în care trebuie menţinute anumite operaţiuni, spre exemplu, cele urgente, teme de ramp-up importante, servicii clienţi şi asigurarea lanţului de aprovizionare internaţional. Oriunde există nevoia de a menţine aceste activităţi, compania va lua măsurile de precauţie adecvate pentru a-şi proteja angajaţii împotriva infectării. Conducerea Daimler monitorizează situaţia în permanenţă şi va lua măsuri suplimentare, dacă va fi necesar. În cazul în care situaţia se îmbunătăţeşte, activitatea va putea fi complet reluată”, transmit oficialii Star Assembly, compania care produce transmisiile, potrivit ZF.

Anul trecut, subsidiara Daimler în România, Star Assembly, a început producția cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj cu opt trepte 8G-DCT. În acest context, Daimler a construit la Sebeș două noi hale de producție, cu o suprafață de aproximativ 54.000 de metri pătrați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii