Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Daimler finalizează în acest an o investiție de 300 milioane de euro la Sebeş

Filiala concernului german Daimler, Star Transmission, va finaliza în acest an noua fabrică de montaj cutii de viteză de ultimă generaţie de la Sebeş (Alba), iar producţia va începe în primăvara lui 2016, investiţia fiind de 300 de milioane euro şi urmând să fie create peste 500 de locuri de muncă, informează MEDIAFAX.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Managerul general Star Transmission, Bernd Krottmayer, a declarat că noua unitate de producţie este finalizată în proporţie de 95%, iar în toamnă vor fi realizate primele teste de producţie. În noua fabrică de la Sebeş vor fi asamblate cutiile de viteze automate în 9 trepte 9G-TRONIC, iar investiţia se ridică la peste 300 de milioane de euro.

Cutia de viteză automată în 9 trepte 9G-TRONIC de la Mercedes-Benz este prima cutie de viteză automată din lume cu nouă trepte şi convertor de cuplu pentru vehiculele premiu şi se distinge prin confort şi prin schimbarea de viteze aproape imperceptibilă.

După punerea în funcţiune a investiţiei de la Sebeş, compania Star Transmission va avea în total peste 2.000 de angajaţi la Sebeş şi Cugir.

În 2014, Star Transmission a avut o cifră de afaceri de 57 de milioane de euro, iar profitul s-a ridicat la circa 3,2 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii