Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Dacris, în cursa pentru titlul de „Cel mai bun distribuitor regional de papetărie”

dacris.JPG
Compania Dacris se află pentru a treia oară pe shortlist în cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA), în care sunt premiate anual cele mai importante companii din domeniul articolelor de birou.  

Aflată în competiţie la categoria „Regional Reseller of the Year”, unde se premiază capacitatea de a creşte vânzările articolelor din portofoliu în piaţa de articole de birou într-un mod inovator, Dacris intră în competiţie cu nume mari din domeniu, precum Amazon, Bureau Vallée, Kaut-Bullinger, Lyreco sau OTTO Office.

Performanţa grupului de companii Dacris este confirmată şi de cifra de afaceri obţinută în 2013, de 16 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul 2012. 

“În acest an vom continua ritmul de creştere de peste 20% şi estimăm că în 2014 piaţa de birotică şi papetărie va ajunge la nivelul celei din 2008, în ciuda unei pieţe pe care se manifestă mişcări minore şi unde clienţii îşi vor menţine achiziţiile la strictul necesar. Noi însă am dezvoltat parteneriate puternice şi de durată cu furnizorii şi clienţii noştri care susţin succesul Dacris”, a declarat Dan Faţi, directorul general al grupului de companii Dacris.

În 2012, Dacris s-a numărat printre câştigătorii ediţiei şi a primit titlul de „Cel mai bun distribuitor  regional în anul 2011 în domeniul articolelor de birou”.

Categoria „Regional Reseller of the Year” se adresează distribuitorilor regionali, ale căror poveşti de succes pot demonstra cum au abordat şi câştigat piaţa locală oferind servicii competitive şi aplicând strategii inovatoare.

Dacris Impex  este prezent de 20 ani pe piaţa românească şi este specializat în importul, distribuţia şi comercializarea articolelor de birou şi a produselor tipărite. În prezent, compania are peste 290 de angajaţi şi un portofoliu de peste 5.000 de clienţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii