Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Dacian Cioloș: „Libertatea de exprimare va fi apărată ferm”

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, în plenul Senatului, că ANAF pune în aplicare o decizie definitivă a justiţiei în cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact şi a precizat, în acelaşi timp, că libertatea de exprimare va fi apărată ferm, informează MEDIAFAX.
Dacian Ciolos Facebook

Premierul Dacian Cioloş a spus în plenul Senatului: „Statul român este proprietarul acelor clădiri şi este datoria instituţiilor statului să-şi controleze aceste bunuri, aşa cum ele sunt atribuite prin decizie definitivă a instanţei”.

Şeful Executivului a mai spus că nu intră în atribuţiile Guvernului stabilirea termenului de evacuare şi nici prelungirea contractelor de închiriere a sediilor în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune.

Dacian Ciloş a mai declarat că „libertatea de exprimare va fi apărată ferm” şi că a cerut noii conduceri ANAF să-şi analizeze modul în care îşi desfăşoară activitatea, pentru că lucrează în interesul cetăţeanului.

Senatul a decis, marţi, la propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, să-l cheme pe premier pentru a da explicaţii cu privire la acţiunea ANAF în cazul Antena 3, pe care preşedintele Senatului a calificat-o drept „un plan bine pus la punct de suspendare a democraţiei şi de anihiliare a presei”.

VEZI ZIARELE LOCALE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE ÎN 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii