Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Dacian Cioloș l-a propus pe economistul Vlad Voiculescu pentru funcția de ministrul al Sănătății

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Cioloș pentru a ocupa funcția de ministru al Sănătății, informează AGERPRES, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.
vlad_voiculescu

„Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății”, se arată în comunicat.

Patriciu Achimaș Cadariu și-a prezentat pe 9 mai demisia din funcția de ministru al Sănătății. Ulterior, premierul Dacian Cioloș a convenit, împreună cu președintele Klaus Iohannis, să preia conducerea interimară a Ministerului Sănătății.

Dacian Cioloș: „Am decis să-mi asum inclusiv un risc și să vin cu propunerea ca Vlad Voiculescu să fie ministru al Sănătății”.

Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc în cursul acestei zile la Palatul Cotroceni.

Vlad Voiculescu este un specialist în consultanță financiară și a desfășurat activități caritabile în domeniul sănătății în România.

La Viena, Vlad Voiculescu a administrat proiecte internaționale de finanțare a infrastructurii de sănătate. La începutul anului 2016, el s-a întors în România și a preluat uncția de director de cabinet al ministrului Finanțelor Publice, Anca Dragu.

În 2008, Vlad Voiculescu a inițiat așa-numita „Rețea a Citostaticelor”, reprezentând un grup de circa 400 de voluntari din Europa care aduceau gratuit în România citostaticele care lipseau bolnavilor de cancer.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN PREMIER LEAGUE – 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii